Rijbewijs B

Rijbewijs B


Bij onze verkeerschool heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende startpakketten of losse lessen.


Mocht je geïnterreseerd zijn in een startpakket, dan kun je kiezen uit een startpakket van 20, 25, of 30 uren inclusief het praktijk examen. Een startpakket is overigens uitermate geschikt als compactopleiding, doch dit is niet noodzakelijk. Bovendien kan een startpakket uitgebreid worden met een aantal extra lessen wanneer dit wenselijk is.


Mocht je kiezen voor een compactopleiding, dan adviseren wij opleidingen van 3 tot 10 weken. Onze verkeersschool biedt de mogelijheid om het examentijdstip reeds bij aanvang van de rij-opleiding vast te leggen door examentijd vooraf bij het CBR te kopen. Hierdoor kan de wachttijd i.p.v. de gebruikelijke 12 weken desgewenst tot maar liefst 3 weken teruggebracht worden. De rij-opleiding kan dan in onderling overleg aan de wachttijd aangepast worden.


Onze rijopleidingen vinden plaats in modules. Na elke module vindt toetsing plaats binnen onze verkeersschool eventueel door een andere rij instucteur.

Het succes hiervan is bewezen.

Toetsing door het CBR (de Tussentijdse Toets) behoort ook tot de mogelijkheden.

Vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen


Door 2toDrive kun jij al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook meedoen? Bekijk dan snel Wat is 2toDrive of de Veelgestelde vragen voor meer info. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan alle voordelen via Waarom meedoen en praat mee in de social feed.


Meteen aanmelden voor 2toDrive? Vraag dan direct een begeleiderspas aan!


Begeleiderspas aanvragen